marți, 21 iulie 2009

Ministrul Placinta, desculta in Herastrau

Chiar daca se afla pe o treapta mai sus a pitziponceniei din Romania, cred ca o putem include printre divele de carton si pe nou venita Sorina Placinta, ministrul Tineretului si Sportului. Mare patroana peste nu stiu ce firme de confectii, doamna Placinta -- ce ciudat suna! ;))- si-a luat deja rolul in serios si a inceput sa onoreze evenimentele mondene. Se vrea o femeie cu picioarele pe pamant, la propriu, desi nu-i ceruse nimeni sa renunte la tocuri, doar pentru ca in jur mirosea a iarba. Sambata, Placintica noastra a fost invitata in Herastrau, acolo unde a fost sarbatorita Ziua Canotajului. Ca o patroana care se respecta si care emana prin toti porii bogatie, inlocuitoarea spagarei Ridzi a venit imbracata ca o lady, in rochie roz si taior alb, cu pantofi Valentino, rosii, asortati. Probabil a crezut ca este primita cu covor rosu si nu a luat in calcul faptul ca in parc aleile sunt din piatra cubica, iar tocurile inalte o jenau. "Eu am venit fitoasa, dar e mai bine asa...!", a cugetat Placinta. Vrand sa arate ce femeie simpla si din popor este ea, si-a scos pantofii si i-a dat spre pastrare unui "argat" de pe margine. A stat cateva ore desculta si nici macar la plecare nu s-a incaltat. cand a plecat pe fuga. Cine stie, poate se gasea cineva sa o intrebe cand vor avea si canotoarele acea pista olimpica de care se plang de cativa ani buni si pe care fiecare ministru le-o promite. De altfel, Placinta n-ar fi tocmai "desculta". Potrivit declaratiei de avere detine vreo 3 case prin Focsani, una in Elvetia, 3 masini si bijuterii de peste 40.000 de euro.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Rosu cu roz? Crunta combinatie cromatica! Tipei ii scrie pe frunte TZOAPA PARVENITA! Balerinii sau sandalele romane ar fi fost mai indicate. Oricum, o prefer pe provinciala asta decat pe constipata de Ridzi. Salutari parintelui satanist (fiu-su)!

Zuzele spunea...

da, e cam nefericita combinatia :)) dar se permite daca esti doamna placinta! si asta mi se pare la fel de constipata ca si rizdi, numai ca asta are o fatza de taranusha ;))

SoSheSays spunea...

ce-am mai ras!!!! :))