marți, 21 iulie 2009

Dani viseaza la o vacanta frantuzeasca fara paparazzi

In curand, fara grija alarmei din fiecare dimineata, pentru ca intra in concediu si fara de iubita Mihaela Radulescu, plecata spre zari mai luminoase in care cainii umbla cu euroi in coada, Dani viseaza la un moment de relaxare totala. Satul pana peste sapca de paparazzi care nu-i mai dau pace si -l urmaresc la fiecare tura cu motorul, Dani si-a pus o mare dorinta in vacanta care se apropie cu trenul din Franta: sa fie lasat in pace!!! Mai mult ca sigur, in vacanta va vorbi frantuzeste pentru ca diva lui savureaza in fiecare seara o cupa de sampanie pe Riviera Franceza. Din pacate, s-ar putea lovi dimineata, in drumul spre toaleta, de Elan care este si el, in vizita prelungita la fosta sotie.
Daca Razvan, colegul lui de matinal, familist convins isi doreste cateva zile de relaxare in care sa nu mai auda de rate si datorii, Dani, ceva mai libertin, vrea sa se bucure in voie de Mihaela, fara ca cineva sa-i spioneze din boscheti.
Avand in vedere ca nici la Mamaia nu a fost singur si Cancan a si dat astazi pe prima pagina ca s-a lasat uns cu lotiune de plaja de un prieten (asa si? what the fuck? chiar am luat-o razna???), slabe sanse ca Dani sa fie lasat in pace la Monte Carlo. Daca stau bine si ma gandesc, cei mai de seama paparazii ai patriei, deja si-au rezervat camere acolo si sunt gata oricand sa-si ia zborul pentru a-l surprinde pe Dani cu Mihaela.
In concluzie, ne permitem sa-i dam un sfat lui Otil! Incearca sa-ti rezervi un bilet spre Machu Pichu ca acolo sigur n-o sa calce picior de paparate si lasa fitele din Mamaia!!! Sau mergi si tu pe principiul "Fugi ca-mi place!" :)))

9 comentarii:

O spunea...

Draga G, daca mai scrii vreodata laudativ despre cuplul Otil - Radulescu, te sparg :))) Stii ca nu pot sa ii sufar! Gata, hop top se duce si Danutz dupa Mihaela la Monte Carlo? De ce? S-a plictisit cumva diva?
Eu nici nu cred ca l-a invitat. Se duce el neinvitat, avand in vedere ca doamna sta acolo in vila lui Elan....Dar Dani e capos si ingamfat si se crede BARBATUL Mihaelei :)))))

Zuzele spunea...

Draga O, nu e nimic laudativ :))) tocmai, ca asta micu' se lauda ca vrea sa scape de paparazzii, dar se duce fix in inima paparazzeniei de pe litoral: Mamaia! Iti dai seama ca nu l-a invitat nici o Mihaela acolo ca, in primul rand, nu este casa ei si nu cred ca-si permite sa o dea Elan afara si doi, sunt convinsa ca toata vara Elan va fi si el acolo cu fisu! Poate sa stea si el ca un amarat pe la gardul vilei sa-si zareasca FEMEIA si sa-si inchirieze un cort pe care sa-l monteze in fata, dar altfel, nu cred ca are sanse sa vada Monte Carlo. Oricum, daca ajunge acolo, fii sigura ca o sa aflam si noi! ;)

Anonim spunea...

nu-i mai da sfaturi lu' "OTIL" ca asa il cheama si pe fratesu care din cate stiu eu are si el "femeia lui" pe care,culmea, o cheama tot Mihaela

Zuzele spunea...

hahaha! foarte tare! asta da coincidenta! anonim, poti sa-mi dai mai multe detalii?

bianca spunea...

de unde stiti voi ca dani vrea in franta? intreb asta deoarece dani a declarat pt. ring acum ceva zile ca nu va pleca deloc in vacanta ci va fi toata vara la buzau in padure unde se va antrena pt. concursul de enduro de la jumatatea lui august.

Anonim spunea...

tot ce pot sa spun e ca il cunosc pe fratesu, si are o relatie de 2 sau 3 ani (dinainte de a fi dani cu raduleasca)cu o tipa pe care o cheama tot mihaela(dar nu radulescu:)))

Zuzele spunea...

@Bianca: Avem sursele noastre :P Pai normal ca vrea in Franta, ca gaina batrana face ciorba buna :)))
@Anonim: Multumim!!!

Anonim spunea...

n-aveti pentru ce;)dar credeam ca stiti, ca voi le stiti pe toate, iar daca nu stiti le inventati:)). N-am vrut sa fiu rautacios (nu ma refeream neaparat la voi ci mai mult la pseudoziaristii care din lipsa de subiecte, le inventeaza. V-am pupat

Zuzele spunea...

@Anonim: Si noi te pupam