joi, 23 iulie 2009

Soc!!! Mircea Badea, cumparat de Toshiba !?!?!

Soc! Groaza! Senzational! In conceptiile unor frustrati, asa ar putea fi descris gestul de neacceptat la care s-a dedat Badea! Nu mai pot cu toti imbecilii astia care si-au facut un scop unic in viata asta in a-l analiza pe Mircea Badea. Da, ma declar fan, dar nu din cauza asta simt nevoia sa ripostez, ci pentru ca nu a facut nimic iesit din comun pentru a-i fi dedicate mesaje kilometrice defaimatoare pe diferite site-uri si bloguri.
Cum face Badea ceva, cum se isterizeaza toti pierde-vara din Romania! Frateeeee, chiar sa n-ai alta grija pe lumea asta decat sa comentezi fiecare cuvant slobozit de Mircea Badea? Toata gasca de bloggeri ofticati pe succesul antenistului s-a pus pe clevetit. Ultima gaselnita? Acum doua zile, lui Badea i-a explodat laptopul in emisiune. Au analizat ei intamplarea si au ajuns la concluzia ca ar fi fost o inscenare! Ca, de fapt, prezentatorul a incheiat un contract de publicitate cu Toshiba si a inscenat explozia laptopului pentru a demonstra ca firma iti da banii inapoi sau iti inlocuiesc aparatul, "in caz de orice". Da! Este adevarat! Asa si? Care este problema? Vai, domne, au sarit toti cu gura ca Mircea Badea poate fi cumparat, ca nu are pic de demnitate, ca bla bla. Oameni buni, nu vad legatura! Ce pretentie aveti? Sa munceasca gratis? Sa traiasca din veniturile aduse de blog? Bravo lui! Sau cumva poate va ofticati ca nu v-a contactat pe voi Toshiba pentru un contract de publicitate?
Ati fi preferat ca, in locul scenariului din emisiune, sa fie difuzata o reclama plictisitoare in care firma sa-si spuna mesajul, iar noi sa nu intelegem mare lucru? Da, a facut audienta! Da, ne-a facut atenti! Da, campania a fost geniala! Da, face reclama pentru Toshiba! So what?
Ah! si mai au un mare of bloggerii!! Ca s-ar duce de rapa audienta lui Badea in timp ce el se lauda ca este lider de piata pe tronsonul orar in care este difuzata emisiunea "In gura presei". Sunt convinsa ca Badea nu ar face asa ceva daca nu ar fi adevarat si, sunt convinsa ca nu va disparea de pe post mult timp de-acum incolo pentru ca omul chiar vinde. Si aici ne intoarcem la Toshiba. Nu ar fi vandut nimeni reclama unei emisiuni care nu are audienta. Daca stau bine si-mi aduc aminte, Mircea spunea ca emisiunea lui este vanduta pana la sfarsitul anului, ceea ce nu-i putin lucru.

sursa foto: http://www.commentabout.ro/

4 comentarii:

Magda spunea...

si eu sunt fan Mircea Badea!Ati spus in articolul acesta tot ce era de zis.

adela sirghie spunea...

o idee absolut geniala! pacat ca cei de la toshiba nu sunt interesati si de partea de beauty...

Zuzele spunea...

exact! ideea a fost foarte genialaaa si merita apreciata, in nici un caz huiduita! trebuie sa fii foarte cretin sa contesti asa ceva si sa spui..."dar putea sa spuna 2 cuvinte laudative despre toshiba si gata reclama! nu trebuia sa recurga la ditamai scenariul!". pai tocmai asta inseamna inteligenta si dorinta de a face si altceva, iesit din tipare...
adela, poate reusesti cumva sa-i convingi sa aprecieze si partea de beauty :)

adela sirghie spunea...

haide sa ne gandim la un scenariu!